Kostnader

Mamma och Pappa berättade idag att de tänker betala hela min operation. 44.500:-. Mina föräldrar är de bästa i hela världen! De ställer alltid upp för mig. De tröstar mig när det behövs och de kommer med goda råd och peppar mig när det behövs. De finns ALLTID där för mig. Oavsett. Älskar er! T A C K för allt!!
Min operation...

... Kommer gå sååå bra! Det känner jag på mig. De som jobbar på Art Clinic har verkligen varit jättetrevliga och gett ett mycket seriöst och proffessionellt intryck hittills.  Det känns som att de bryr sig... Eller så fjäskar de för att få kunder.... Pengar pengar pengar! Nåväl... Jag litar på dem iallafall. Det ska bli spännande att få hem alla papper nästa vecka med information och vad man ska tänka på osv.... Gött på ett sätt att jag är arbetslös nu (blev uppsagd pga arbetsbrist), så jag kan isolera mig hemma under tiden jag har gips och det är svullet. Får ladda upp med riktigt många dvd-filmer så ska jag nog klara mig hemma. Har ju mina underbara katter som sällskap också. Sambon får göra alla inköp utan mig.

Oj oj oj!

Förra Fredagen var jag på min andra konsultation. Fick se bilder på hur det kommer bli ungefär. Såg helt okej ut! Det kändes helt overkligt att få se bilder på sig själv med en annan näsa!

"kalaset" kommer gå på 44.500:- och kommer att ta ca 2 timmar. Det kommer närvara två plastikkirurger. Den 25:e Februari kommer det hela att ske!! SPÄNNANDE! Vart ska operationen utföras? Art Clinic i Göteborg! Mina kirurger heter Per Windh och Ingemar Fogdestam. De har jättebra meriter, man kan nämligen ladda hem deras CV på klinikens hemsida! Superseriöst ställe alltså! Jag ska på solsemester i Juni och enligt Per ska det inte vara några problem om man utför operationen nu i Februari.. Min näsa ska se okej ut då... Det får vi verkligen hoppas.... Pinsamt att visa sig ute annars ju... Huahh!
Första Konsultationen avklarad

Var på konsultation hos en kirurg idag på Art Clinic. 500 kronor för 20 minuters prat. Han sa att han kunde fixa min näsa, men att jag skulle kontaktat vården direkt efter jag blev knockad av en häst för ca 10 år sedan.. Den blev nämligen krokig då.. Nu kommer ingreppet bli svårare och ta längre tid = dyrare.

Han tog kort på min näsa i olika vinklar, jag grät en skvätt, vi sa hejdå och jag fick en ny tid nästa vecka (den är då gratis) På det mötet ska vi prata mer och han ska visa i ett bildhanteringsprogram hur han hade tänkt göra näsan.. Sen är resultatet inte tillförligligt till 100% utan kanske bara till 75-80%. Det tar ett år innan man ser slutresultat. Man ska gå med gips i ca 2-3 veckor. Och får komma in för att byta gipset efter ca 1 vecka.

Näsplastik är den mest avancerade plastikoperationen de utför.


Nu är jag på väg ..................

Svårt att hålla käft

Det är bara mamma, pappa och sambon som vet om att jag ska operera mig. Det är skitsvårt för mig att hålla tyst om det. Jag vill berätta för alla i min omgivning! Men jag ska inte, jag ska hålla tyst om det. Shhhhh!


Snälla ni är!

Efter operationen lovar jag att jag ska visa bilder. Före och efter-bild.

De ska bli spännande att träffa kirurgen och se vad han tror att han kan förbättra. Om han tror att det finns hopp för min näsa...

Tack för alla söta kommentarer!

Välkommen

Ny blogg, nytt liv. På Fredag tar jag första steget. Ska träffa en plastikkirurg, han ska få ta en titt på min näsa och se vad man kan göra för att den ska bli snygg. Har alltid hatat min näsa. Blev retad för den när jag var liten. Barn kan vara så jävla elaka.