Fibes, oh fibes!


Igår kväll kom Alex 2 bröder (Fredrik & Max) och deras respektive Therese och Marlene. Det blev öldrickande och prat. Så småningom drog Fredrik & Marlene vidare, de hade konserter att se på Way out west. Vi andra stannade kvar och fortsatte kalasa. Vid 22-tiden avvek jag och Therese. Vi gick upp till Götaplatsen och tittade på Fibes, oh Fibes! Vi lyckades hamna allra längst fram. En låt jag fastnade för var: Love child.Sedan drog vi vidare till Bishops arms. Där drack jag en öl jag faktiskt gillade!
Lindemans apple! Den smakade äpple som ni kanske förstår. ;)
Vi stannade där tills de stängde, då blev det ett kort besök på rockbaren med en kille vi träffade inne på bishen.. Konstigt att jag aldrig lyckas gå ut utan att hamna där... Men där var det tråkigt så vi drog vidare till Trädgårn! Skitkul!! Fredrik & Marlene var också där, men dem såg vi inte röken av förrän stället stängde, då dök de upp! Tack Therese för en lovely kväll! Det måste vi göra om! Jag kom hem vid 4-5-tiden. Hehe.


Bild från konserten.

Kommentarer
jennifer

En hund kan man släppa så den får springa lite fritt i tex skogen, och man kan ha den ute i trädgården.

Själv så tycker jag att det är väldigt fjantigt att vissa kattraser ska vara bättre än andra och dyrare, Katt som katt dom är lika mycket värda. Och som väldigt många andra djurälskare tycker jag att en katt ska få gå fritt.

Men dock inte om man bor i en storstad med mycket trafik.

Inse, alla tycker olika och detta är inget att bråka om.

2009-08-16 @ 22:13:29 | http://baarajenniiifer.blogg.se/
Jossan

Hej hej :) Har din kväll vart bra? :)

2009-08-16 @ 23:21:21 | http://kungjossan.blogg.se/
Anonym

vill ni ha barn?vad har du jobbat med genom åren?går du på ams möten å så nu eller vad görs?ps. har du aldrig haft video uppdate på dej eller katterna????ska du ha d?kramwww.kollpadinekonomi.blogg.se

2009-08-17 @ 01:59:19
Emelie

Den låten är riktigt bra! :)Kommentera och kika gärna in i min blogg ^^

2009-08-17 @ 02:27:42 | http://emelieslillaliv.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback