Efterkontroll näsan!


Wohooo! 21 December ska jag på efterkontroll hos plastikkirurgen! Han ska kolla resultatet av näsoperationen jag gjorde i Februari!! Det ska bli så kul!! Jag ska säga att jag vill göra en ytterligare operation, får se vad han säger om det!

 

Kommentarer
Dexi

Hej Elin! Dexi (Monika) från kattforum här :) Nu har jag hittat hit! Ska på konsultation hos Ingemar den 9 december å jag e så laddad! Hoppas att ditt besök går bra! Du har en jättefin näsa!

Kram!

2009-11-29 @ 02:01:03
Becky

Tack! är jätte nervös nu!Vad vill du göra för mer operation!

2009-11-29 @ 12:15:56 | http://lifeofbecky.blogg.se/
Anonym

Hej! Satt och googlade om näsplastik och din blogg kom upp.. Gjorde du din näsplastik i Göteborgs Art Clinic? Hur lång tid tog det innan du tog av bandaget och kunde "gå ut bland folk" så att säga? Har funderat länge på att göra en näsplastik eftersom jag alltid haft komplex för min näsa eftersom den är lång.. Att ständigt se något opropertioneligt i spegeln och alltid ha komplex för den går inte att leva med, och när jag kom in på din blogg blev jag inspirerad och kände att jag måste ta tag i det! Mvh/Annie

2009-11-29 @ 17:52:22
Anonym

tack för svaret, bra att du inte tog illa uppGRATTIS såg att du blivit sponsrad att ha tävling av mobil, e de många som hör av sej? va kul! hur går de till? får du nåt som tack?ps. har du funderat på att video blogga??å när tar du in din plastgran??kram annasov gott!

2009-12-01 @ 02:09:15

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback